Anadolu Markalar Birliği’de Yerli Otoya Destek Sözü Verdi

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Markalar Birliği’de Yerli Otoya Destek Sözü Verdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 13:13

Anadolu Markalar Birliği’de Yerli Otoya Destek Sözü Verdi

Haberin Devamı

ANKARA,(DHA)- ANADOLU Markalar Birliği Başkanı Kenan Altunç, yerli otomobilin üretimi konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Babayiğitlerin ortaklığı ile yerli otomobilimizi üreteceğiz” çağrısına destek verdiklerini açıkladı.
Birlik Başkanı Kenan Altunç, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yerli otomobile verdiği anlamlı start ile biz de genel merkez ve 81 şubemizde yerli otomobil kullanacağız. Yerli otomobilin üretimine, piyasada bulunan diğer yabancı üretim araçlarla yarışabilmesi ve ilk üretimiyle güç kazanması adına, Anadolu Markalar Birliği olarak tüm şubelerimizde yerli otomobil kullanacağız. Yerli otomobilin Türk toplumunda daha anlamlı bir yere gelebilmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
‘’YERLİ MALI, YURDUN MALI, HERKES BUNU KULLANMALI’’
Altunç şu açıklamayı yaptı:
‘’Yerli otomobilimizi bu yıllarda bile üreterek Anadolu topraklarından çıkacak bir üretimin ‘Yerli malı, yurdun malı, herkes bunu kullanmalı’ sözünden yola çıkarak bugünlerden itibaren çocuklarımıza yerli otomobilimizi aşılamalıyız. Biz ilkokul sıralarında yurdumuzun yetişen ürünlerini kullanmamız yönünde sürekli bilinçlendirildik. Çağın gerektirdiği popüler ürünleri artık bir kenara bırakarak. Yerli otomobil bize bir ders olmalıdır. Yerli otomobilin üretimiyle yerli ürünlerin kullanımı yönünde bilinçlendirme çalışmalarına hız vermeliyiz.’’
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!