Taşdelen en başarılı başkanlar listesinde

Güncelleme Tarihi:

Taşdelen en başarılı başkanlar listesinde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2018 13:16

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Bilgi Toplama Merkezi Yerel Gündem Araştırma Şirketi’nin yaptığı araştırma sonucu Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları listesinde yer aldı.

Haberin Devamı

Bilgi Toplama Merkezi Yerel Gündem Araştırma Şirketi’nin 4-14 Eylül 2018 tarihleri arasında Türkiye genelinde yaptığı araştırmaya göre, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen Ankara’dan listeye giren isim oldu.

Araştırmada Türkiye genelinde her ilçeden 600 kişiye, “Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı kim” sorusu yöneltildi. Araştırma sonucunda Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in de bulunduğu başarılı belediye başkanları listesinde ön sıralarda yer aldı.

4.5 yıllık görev süresi boyunca çok sayıda hizmeti vatandaşlara sunduklarını hatırlatan Başkan Alper Taşdelen, “Halkımızın bizden istediği, beklediği her şeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geride bıraktığımız süre zarfında halkımızın beklentilerinin karşılanması ötesinde daha fazlasını yaptık ve Çankaya’nın bugüne kadar en büyük yatırım programını gerçekleştirdik” dedi.

BAKMADAN GEÇME!