Seçim gerilimi tırmanıyor

Güncelleme Tarihi:

Seçim gerilimi tırmanıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2019 16:16

Başkan adayı Murat Ağcabağ, kulübün delege listesi ve mali tablosuna ulaşmak için noter kanalıyla ihtarname çekti.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nde 22-30 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılacak olağanüstü kongre öncesinde hareketli günler yaşanıyor. Başkan adaylığını açıklayan Murat Ağcabağ, kulübün kongre delege listesi ile mali tablolarına ulaşmak için noter kanalıyla Ankaragücü’ne ihtarname çekti.
Ağcabağ, daha önce de Eryaman Stadı’nda sandık kurulup bir referandum yapılması önerisini getirmiş, taraftara, başkan olarak kimi görmek istedikleri sorusu sorulmasını istemişti. Ağcabağ, noter kanallı ihtarnameyi, kongre üyeleri ile temasa geçip, kendisini ve projelerini anlatmayı amaçladığını vurguladı. Ağcabağ, yönetim kurulu asil ve yedek listelerini oluşturmak için gereken kontenjan konusunda Başkan Mehmet Yiğiner’in daha önce verdiği sözü tutacağına, genel kurul üye listesinin kendisine ulaştırılacağına ve söz konusu çalışmayı yapmak için yardımcı olunacağına inandığını ifade etti.

KAMPIN ADRESİ ERZURUM

Ağcabağ, başkan adaylığını açıkladığı ilk günden itibaren şahsına ve ekibine taraftarın büyük ilgi gösterdiğini belirtip, “Genel kurul üyeliği konusunda belirsizlik yaşadığı aşikardır. Pek çok kez sözlü, 16 Temmuz 2019 Salı günü de noter kanalıyla, Ankaragücü Kulübü yönetim kurulundan istediğimiz “genel kurul üye listesi ve finansal durumu içeren mali tablo” şu ana kadar elimize ulaşmamıştır. Üye olup, oy kullanma hakkına sahip olup olmadıklarını öğrenemeyen çok sayıda Ankaragücü sevdalısı ne yapacağını bilmemekte. Genel kurul üyesi olan isimler, iletişim bilgilerini ankaragucuuyelik@gmail.com adresine ulaştırdıkları takdirde ekibimizle temasa geçebilecek” şeklinde bilgi paylaştı.

 

BAKMADAN GEÇME!