Görevi bıraksın bizler hazırız

Güncelleme Tarihi:

Görevi bıraksın bizler hazırız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2019 09:41

Ağcabağ, ‘Daha güçlü Ankaragücü’ sloganıyla yola çıktıklarını belirtip, “A.Gücü’nün kaybedecek bir günü yok. Gelinen noktada camiada mutsuzluk ve umutsuzluk hakim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nün eski yöneticilerinden Murat Ağcabağ, kulübün 22-30 Temmuz’da yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ağcabağ, “Daha Güçlü Ankaragücü” sloganıyla başlattığı kampanyasıyla ilgili olarak düzenlediği basın toplantısında, şunları söyledi: “Transfer yasağımız var, futbolcularımız gidiyor, teknik direktörümüz henüz yok, taraftar-yönetim kopukluğu var. Mevcut yöneticiler istifa ediyor. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Camiada mutsuzluk ve umutsuzluk hakim. Hiç kimse merak etmesin A.Gücü hak ettiği yere gelecek. Sürdürülebilir ekonomik ve sportif başarı, altyapısından her yıl futbolcu çıkartabilen, tesisleşme anlamında önde gelen kulüplerden biri olmak için projelerimiz hazır. Her yıl Avrupa’ya giden ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden kulüp olmalıyız.”

TAHTAYI AÇMAK İÇİN PARAMIZ HAZIR

“13 büyük firmayla reklam ve sponsorluk anlaşmaları yaptık. 24 milyon lira gibi bir rakam elde edeceğiz. Yönetim kurulumuz, ülkemize değer katan çok önemli iş adamlarından oluşuyor. Transfer tahtasını açmak için paramız hazır. Yeni teknik direktörümüzle de anlaştık. Hiçbir belirsizliğimiz yok. Temel ilkemiz şeffaf ve dürüst bir yönetim. Sürdürülebilir sportif ve idari başarı. Taraftarlarımızın ve Ankara’mızın mutluluğu.”

35 MİLYON TL’Yİ NEREYE YATIRALIM

Ağcabağ, “Kamuoyunda konuşulan 35 milyon lirayı verecek misiniz?” sorusunu şöyle yanıtladı:
“Bu parayı yatıracağımızı açıkladım. Bu yönetime ait bir paradır. Bu bizim taahhüdümüz. Aylar önce bu parayı yönetimle birlikte vereceğimi söyledim. Ankaragücü hesabı icralık. Nereye yatıralım. Biz 35 milyon lirayı vermeyeceğiz. Bu parayı yönetimimizin tasarrufunda kullanacağız. Bunu 35 milyon lira ile sınırlandırmıyoruz. Tarafıma disiplin kurulundan bir tebligat gelmedi. Delegelere ulaşamıyorum. Tüzük kasalarda saklanıyor. Kulübün borcunu hiçbirimiz bilmiyoruz. 35 milyondan başladı, 250 milyona kadar çıktığı söylendi. Bizim talebimiz başkanın bırakması. Taraftar da istemiyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!