Dönüş yolunda tampon tampona

Güncelleme Tarihi:

Dönüş yolunda tampon tampona
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2019 12:57

Dokuz günlük bayram tatilini şehir dışında geçiren Ankaralılar, kente dönmek için yola koyuldu. Çok sayıda ilin geçiş noktasındaki Kırıkkale’de ise yaşanan yoğunluk nedeniyle araçlar oldukça yavaş ilerleyebiliyor.

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı tatilini tamamlayan Ankaralılar, kente dönmeye başladı. Çok sayıda ilin geçiş noktasındaki Kırıkkale’de ise yoğunluk yaşanıyor. Araç yoğunluğu nedeniyle trafik akışında aksamaların yaşandığı yollarda, karayolları ve trafik ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda da uyarıyor.

KUYRUKLAR OLUŞTU

Kırıkkale-Ankara, Kayseri-Kırıkkale, Kırıkkale-Samsun kara yollarında yaşanan yoğunluk nedeniyle araçlar oldukça yavaş ilerleyebiliyor. Arızalanan araçlar ve hasarlı kazalardan dolayı da zaman zaman araç kuyrukları oluşuyor. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri de kazalara anında müdahale ederek, bölgede yoğunluğun oluşmasını engellemeye çalışıyor.

DENETİME KATILIP SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Haberin Devamı

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Ankara ve Kırıkkale’deki trafik kontrol noktalarında denetimlere katılarak, sürücülere uyarılarda bulundu. Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Uzunkaya, Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesindeki uygulama noktasında görevli personelden bilgi aldı. Daha sonra Ankara’da Çalışkanlar uygulama noktasına giden Uzunkaya, trafik denetimlerine katılarak, sürücülere uyarılarda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!