Efendi Gökhan Gönül

SEKİZ yıl oynadığı Fenerbahçe’nin başarılarında imzası bulunan ve kendisini Fenerbahçeli hissedip üye olan Gökhan Gönül, kulüpten ihraç edildi. Bir kulüpte kongre üyeliğinden ihraç için gerekli birtakım şartlar vardır. Bu şartlardan hiçbirini Gökhan Gönül’ün yaptığına şahit olmadım, olmadık da.

Haberin Devamı

Hep dedikodularla ve gerçek olmayan haberlerle ismi anıldı ama, ne yüz kızartıcı bir suç işledi ne de Fenerbahçe’yi küçük düşürecek bir laf söyledi.

Keşke kişiselleştirilmeden, sadece gerçekler üzerinden hareket edilseydi de böyle bir karar çıkmasaydı. Bu alınan karar hem yanlış hem de üzüntü vericidir çünkü Gökhan herkesin tanımak isteyeceği ve tanımaktan mutluluk duyacağı bir kişiliktir.

BAŞKASI OLSA SİHİRBAZ DERDİK

Öyle bir teknik adamki, gittiği her yerde fark yaratabiliyor. Evet bahsettiğim isim Rıza Çalımbay...

Hocanın teknik adamlık kariyerinde herhalde üzüldüğü tek şey Beşiktaş serüvenidir. Şu an bakıyoruz da elinin değdiği her takımı bir noktaya getirdi. Rizespor, Mersin İdmanyurdu, Kasımpaşa ve Antalyaspor (unuttuğum takım olabilir) derken, şimdi de Trabzonspor’u aldı ve yarışın içine dahil etti.

Haberin Devamı

İlk haftalardaki sonuçlar her Trabzonsporlu’yu üzerken şimdi Trabzon’da şampiyonluk söylemleri başladı. Evet, 1-2 nokta transferle yarışa iyice dahil olabilir ama tek sıkıntı bu dönemde istediği mevkilere kaliteli futbolcuları bulabilecek mi? Bu zamanda ya işe yaramazlar vardır ya sorunlular vardır ya da parayla alınacaklar vardır. Ama şu gerçek ki, transfer yapamasa da bence Rıza hocayla Trabzonspor yarışın içinde olacaktır.

EFSANE OLMA YOLUNDA

SAYIN Fikret Orman geçenlerde bir basın toplantısında 2022’de başkanlığı bırakacağını ifade etti. Başkan şu ana kadar o kadar doğru ve güzel işlere imza attı ki Beşiktaş taraftarının her yerde göğsünü gererek konuşmasını sağladı. Bunu yakın çevremdeki iyi Beşiktaşlılardan duyduğum için söylemeden edemeyeceğim. Kendisinin en büyük arzusu olan Avrupa’dan bir kupa getirme düşüncesini her ortamda dile getiriken, bu isteğini gerçekleştirmeden giderse yazık olur. Ha o zamana kadar bir Avrupa kupası görebilirsek o zaman ‘efsane başkan’ kimliğini alıcaktır.

ACABA NE OLDU?

İÇİŞLERİ Bakanımız sayın Süleyman Soylu‘nun Şanlıurfaspor’da gerçekleşen dayak olayıyla ilgili çabalarına ve girişimlerine şapka çıkarmak lazım. Gencecik futbolcu kardeşimiz sevgili Mertcan’a yapılan davranışa duyarsız kalmayıp gerekli olan her şeyi yapmıştır. Futbol kariyerinin başında olan Mertcan kardeşimize bir kez daha geçmiş olsun diyorum.

Haberin Devamı

Ve mutlaka bunu kimler yaptıysa hesabını verecektir. Hem hukuken hem de federasyon olarak gerekenin yapılacağı da muhakkaktır.

Şimdi gelelim Ordu’daki maç öncesi gerçekleşen sayın Vekilin ve etrafındaki kişilerin bir protokol görevlisine sadece görevini yaptığı için neler yaptıklarına. Ve hala benim gözümün önünde...
Bu olayla ilgili merak ediyorum nasıl bir girişim oldu? Statüsü ve kimliği ne olursa olsun sporda şiddeti kim körüklerse ve yaparsa gereken cezalar ne ise verilmek zorundalar. Aksi taktirde bu ayrımları yaparsak bugün yapmaya çalıştığımız kuleyi yıkarız ve olayların önüne geçmede de zorlanırız..

Yazarın Tüm Yazıları