Survivor 2018'de ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte kazanan takım

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2018de ödül oyununu hangi takım kazandı İşte kazanan takım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2018 15:20

Survivor 2018'de ödül oyunu heyecanı sürmeye devam ediyor. Ekranların soluksuz olarak takip edilen yarışması Survivor 2018'de bu akşam iki takım yarışmacıları muhteşem bir ödül için mücadele ettiler. Oldukça aç olan iki takım yarışmacıları son ana kadar pes etmedi. Peki, Survivor 2018'de ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin detayları.

Haberin Devamı

Survivor 2018'de muhteşem ödüller gelmeye devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam oldukça lezzetli bir ödül için mücadele ettiler. Ünlüler takımında oyun esnasında Nihat Doğan oldukça sinirlendi ve iki taraf arasında gerilim yaşandı. Peki, Survivor 2018'de ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin detayları.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunlarının kalitesi artmaya devam ediyor. Survivor 2018 bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oldukça hırslı bir mücadele gerçekleşti. Ödül oyunu öncesinde Acun Ilıcalı ödülü açıkladığı an da iki takım yarışmacıları da adeta çıldırdı. Ödül pizzaydı. Kıran kırana geçen mücadelenin ardından gönüllüler takımı vitesi biraz daha yükseltti. Seriye bağlayan gönüllüler takımı Survivor All-Star takımı karşısında oynanan oyunda 10-2'lik bir üstünlük sağladı ve pizza ödülünün sahibi oldu.

Haberin Devamı

Survivor 2018de ödül oyununu hangi takım kazandı İşte kazanan takım

NİHAT DOĞAN ÇILDIRDI

Ödül oyununu kaybeden ünlüler takımının oldukça morali bozuldu. Aç karınlarını doyuracak olan gönüllüler takımı ise farklı galibiyetin ardından oldukça büyük bir sevinç yaşadılar. Tarihi fark sözleriyle sevinen gönüllüler takımı, Nihat Doğan'ın gazabına uğradı. Nihat Doğan, tarihi fark sözünü sarfeden Anıl için oldukça büyük tepki verdi. Yaşanan gerginlik sonrasında Nihat Doğan sakinleşti.

HAKAN HATİPOĞLU'NUN DURUMU BELLİ OLDU

Survivor 2018'de oyun esnasında talihsiz bir sakatlık yaşayan Hakan Hatipoğlu gözünden yaralanmıştı. Survivor doktoru Metin Kuş ise Hakan Hatioğlu'nu tedavi altına almıştı. Survivor Hakan'ın devam edip edemeyeceği merak edilen konular arasındaydı. Acun Ilıcalı, doktor raporunu açıkladı ve Hakan Hatipoğlu'nun geri döneceğini bildirdi. Fakat doktor raporuna göre Hakan Hatipoğlu 1 ay boyunca oyunlara katılamayacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!