Genç kadını kimse sakinleştiremedi

Güncelleme Tarihi:

Genç kadını kimse sakinleştiremedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 09:43

Adana'da uyuşturucu aldığı ileri sürülen genç kadın çevredeki iş yerlerine zarar vermek isteyince polis tarafından kelepçelendi. Polise de zorluk çıkartıp kendini yerden yere atan kadını ambulansa alınarak polis refakatinde hastaneye götürüldü. 

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Kurtuluş Mahallesi, Atatürk Caddesinde bir genç kadın iş yerlerine zarar vermeye çalıştığı yönünde polise ihbar geldi. İhbar üzerine harekete geçen polis kısa sürede olay yerine geldi.

Genç kadının iş yerlerine saldırıp tekme attığını gören polis onu sakinleştirmeye çalıştı. Ancak uyuşturucu aldığı ileri sürülen şahıs bir türlü sakinleşmeyince kelepçe takıp polis aracına bindirildi. Genç kadın buna rağmen sakinleşmedi.

Polis ekipleri, olay yerine sağlık ekibi çağırdı. Polis bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerine genç kadını teslim etmek için kelepçesini çıkardı. Ancak genç kadın sağlık ekipleriyle de gitmek istemeyerek kendini yere attı. Polis ve sağlık ekipleri genç kadını güçlükle sedyeye bindirip bağlayarak ambulansa götürdü. Ancak genç kadın buna rağmen sedyeden kurtulup kaçmak istedi.

Haberin Devamı

Genç kadın en sonunda ambulansa alınarak bir polisin de refakatinde hastaneye götürüldü. 

BAKMADAN GEÇME!