Amatör Spor Haftası başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Amatör Spor Haftası başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 11:13

Amatör Spor Haftası başlıyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası dolayısıyla çeşitli spor etkinlikleri düzenlenecek.

Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, 9- 15 Ekim'de tarihleri arasından kutlanacak Amatör Spor Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek. Her yaştan insanın spor yapması, düzenli fiziksel aktiviteler oluşturulmasını özendirmek, spora yeni bireyler kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında voleybol, basketbol, güreş, eskrim, masa tenisi, muay thai ve judo branşlarında turnuvalar gerçekleştirilecek.

Amatör Spor Haftası kutlamaları 11 Ekim Çarşamba saat 16.00'da Barbaros Meydanı'ndan Antalya Spor Salonu'na kadar sürecek kortej yürüyüşüyle başlayacak. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra basketbol, voleybol, masa tenisi, tenis, jimnastik sporcuları gösteriler sunacak. Amatör Spor Haftası boyunca yapılan turnuvalarda ve yarışlarda başarı elde eden takım ve sporculara madalya verilecek. Ayrıca sporculara 13 Ekim Cuma saat 14.30'da spor malzemesi dağıtılacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!