Amatör futbolcular takipte

Güncelleme Tarihi:

Amatör futbolcular takipte
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 11:05

Amatör futbolcular takipte

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- YOZGATspor’un altyapısından yetişen ve başarılı futbol yaşamının ardından teknik direktörlük kariyerinde de önemli başarılara imza atan Feridun Dündar, amatör futbolcular arasından yetenekli olanları tespit etti.

Yozgat’ta oynanan U19 Erkekler Futbol Türkiye Şampiyonası Birinci Etap Grup Eleme Müsabakalarının tamamını izleyen Dündar, Yozgat Amatör Küme U16 Futbol Ligi maçlarını da izledi. Bu tip turnuvalarda futbolcuların kendilerini daha iyi gösterme imkanı bulduğunu belirten teknik direktör Feridun Dündar, “Yetenekli futbolcular var. Bunları takip edip, nerelerde ne yapıyor, başarısı nedir ilgileniyoruz. İhtiyaç duyduğumuz zaman da nerede kim vardı. Diye aramak yerine, bildiğimiz bu genç yetenekleri değerlendiriyoruz” dedi.

Yozgat’ta bulunduğu süre içerisinde bazı futbolcuları beğenip, takibe aldığını da bildiren teknik direktör Feridun Dündar, görev alacağı takımda ihtiyaç duyulması halinde bu yeteneklerden de yararlanabileceğini, ancak şu aşamada altyapıya yönelik bu yetenekli futbolcuların zamana ihtiyaçlarının olduğunu, takip edip, olgunlaşmalarını beklemek durumunda olduklarını da sözlerine ekledi.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!