Amasya'nın Merzifon İlçe Emniyet Müdürü'nden asayiş değerlendirmesi

Güncelleme Tarihi:

Amasyanın Merzifon İlçe Emniyet Müdüründen asayiş değerlendirmesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2017 11:45

Amasya'nın Merzifon İlçe Emniyet Müdürü'nden asayiş değerlendirmesi

Haberin Devamı

Hakan UMAN/MERZİFON(Amasya),(DHA) - AMASYA'nın Merzifon İlçe Emniyet Müdürü Seyfettin Süer, 1 yıllık güvenlik değerlendirme toplantısı yaptı.

Merzifon İlçe Emniyet Müdürü Seyfettin Süer, basın mensuplarıyla bir toplantı yaptı. İlçenin bir yıllık güvenlik değerlendirmesini yapan Emniyet Müdürü Süer, "Ülkemiz PKK/KCK VE DEAŞ terör örgütlerinin tehdidi ve saldırılarıyla girişilmiş kahramanca mücadeleler ile tam PKK törörünün beli kırıldı burnu sürtüldü derken 15 Temmuz'da da FETÖ/PYD terör örgütünün hain darbe girişimine maruz kaldı. Bu vatandaşlarımızda bir şok etkisi yarattı. Merzifon'da da tüm ülkede olduğu gibi darbe girişimine karşı açık ve kesin bir tavır sergilendi. Mezifon halkı vatanını ve demokrasiyi canı pahasına koruyacağını ıspat etti. Tüm kurumlarımızla beraber vatandaşlarımızla omuz omuza vererek teşkilatımızla görevimizi en güzel şekilde yerine getirmenin gayreti içersinde olduk. Bunlarla beraber aşayış hizmetlerini de aksatmadan yerine getirdik" dedi.



Aşayiş oranlarında geçen seneye oranla yüzde 4 fazlalık olduğunu belirten Emniyet Müdürü Seyfettin Süer, "2015 yılında 1686, 2016 yılında 1759 çeşitli olaylar oldu. Bu olaylarla ilgili 1491 kişinin yakalandı. 64 kişi tutuklandı. Bu arada 15 bin 060 kişi sorgulandı. Aranan 82 kişi hakında işlem yapıldı. 9 bin 777 araç sorgulandı. 3 bin 071 sürücüye 905 bin 065 TL yaptırım uygulandı. 597 araç trafikten men edildi. Vatandaşlar olaylara daha iyi bakarak ülkenin huzurunu düşünerek 155 polis hattından emniyet güçlerine ihbarda bulunsun" diye konuştu



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!