Amasya'da yıl sonu defilesinde moda rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Amasyada yıl sonu defilesinde moda rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 11:51

Amasya'da yıl sonu defilesinde moda rüzgarı

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA) - AMASYA Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü öğrencileri tarafından 6. Geleneksel Yıl Sonu Defilesi ve Drapaj Sergisi bu yıl da geniş katılımla gerçekleştirildi.
Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan 6. Geleneksel Yıl Sonu Defilesi ve Drapaj Sergisi’nde moda rüzgarı esti. Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümünde öğrenim gören öğrenciler kadın giysi üretimi dersleri kapsamında tasarlayıp ürün haline getirdikleri kıyafetleri sergiledi.

Defilenin mankenliğini de yapan öğrenciler etek, pantolon, gömlek, bluz, tulum, elbise ve özel günler için tasarlanmış abiye, nişanlık ve nikah elbisesi gibi parçalardan oluşan 170 parçayı podyumda sahneledi.

Amasya Üniversitesi Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Tuğba Caner Sönmez, “Defilenin öğrencilerin bir yıllık emeklerinin sonucunda ortaya çıktı. Hazırlanan defilede emeği geçen başta Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay olmak üzere öğrencilerime teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!