Amasya’da şehitler için mevlit okutuldu

Güncelleme Tarihi:

Amasya’da şehitler için mevlit okutuldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 14:49

Amasya’da şehitler için mevlit okutuldu

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA’da şehit Jandarma Astsubay Osman Cantürk Göl ve Şehit Jandarma Er Murat Erdem ile tüm şehitler için mevlit okutuldu.

Amasya Merkez Büyükağa Medresesi'nden Şehit Jandarma Astsubay Osman Cantürk Göl ve Şehit Jandarma Er Murat Erdem ve tüm şehitler için mevlidi şerif okutuldu. Mevlidi şerif programında Kur'an-ı Kerim tilaveti, mevlit okunması ve ardından Amasyalı ve tüm şehitler için dualar edildi.
Vali Salih Işık, “Şehitlik, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebedir. İnşallah hainlerin bu yaptıkları ayaklarına dolanacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde Allah’ın izniyle milletimiz her zorluğun üstesinden gelecektir. Tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine ve aziz milletimize ise başsağlığı diliyorum” dedi. Mevlit programı vatandaşlara yapılan ikram sonrası sona erdi.
İl Jandarma Komutanlığı tarafından Büyükağa Medresesinde düzenlenen mevlit programına şehit aileleri, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Metin Orbay, İl Jandarma Komutanı Selami Akşit, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır, İl Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu, protokol üyeleri, jandarma personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!