Amasya'da kale yolu asfaltlama çalışmaları tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Amasyada kale yolu asfaltlama çalışmaları tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 15:09

Amasya'da kale yolu asfaltlama çalışmaları tamamlandı

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Belediyesi tarafından İhsaniye mahallesini Hızırpaşa ve Şeyhcui mahallelerine bağlayan yolun asfaltlama çalışmaları tamamlandı.
Amasya Belediyesi alternatif yol çalışmaları kapsamında İhsaniye mahallesini Hızırpaşa ve Şeyhcui mahallelerine bağlayan alternatif kale yolunun asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Kale yolu hizmete açıldı. Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, alternatif kale yolunun başlangıç aşamasından bitimine kadar emeği geçen Belediye Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile yemekte bir araya geldi.

Belediye Başkanı Cafer Özdemir, “Bu çalışma ile şehir trafiği rahatlayacak, ulaşım daha kolay hale gelecek. Biz bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz. Yapılan çalışmaları ekip ruhu ile gerçekleştiriyoruz. Amasya Belediyesi olarak halkımıza daha yaşanılabilir alanlar sunmak için başlatmış olduğumuz bu çalışmayı en kısa zamanda bitirmek için gereken hassasiyeti, çabayı ve özveriyi gösteren tüm ekibime teşekkür ediyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!