Amasya Üniversitesi’ne 2 ödül birden

Güncelleme Tarihi:

Amasya Üniversitesi’ne 2 ödül birden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2018 13:55

Amasya Üniversitesi’ne 2 ödül birden

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- ANADOLU Tiyatro Ödülleri kapsamında Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay’a “Sanata Evet” ödülü, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) öğretim görevlisi ve Tiyatro Kulübü Akademik Danışmanı Atilla Özgen’e de Başarı Emek Ödülü verildi.
 

Bu yıl 4’cüsü düzenlenen Anadolu Tiyatro Ödülleri on yıldır yayın hayatını sürdüren Tiyatro Gazetesi tarafından belirlenen seçici kurul tarafından belirlendi. Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, “Bu çabamız, Tiyatro Gazetesi tarafından Anadolu Tiyatro Ödülleri kapsamında 'Sanata Evet' ödülüne layık görüldü. Bir tiyatro eseri olay, mekan, zaman, sahne, dekor, kostüm, replik, perde, jest, mimik sayısız temel yapının bir araya gelmesi ile oluşur. Söz ve hareketleriyle oyuna hayat verenler ise tiyatro sanatçılarıdır. Üniversitemiz akademik yıl içerisinde bilimsel, kültürel, sportif ve sanatsal içerikli pek çok etkinliğe ev sahipliği yapmaktadır. Üniversitemizde oluşturmaya çalıştığımız nitelikli eğitim-öğretim ortamlarının yanı sıra, sanat ve kültürün üniversite hayatı ve öğrencilerimiz açısından önemini hep vurguluyoruz” dedi.
Anadolu Tiyatro Ödülleri kapsamında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) öğretim görevlisi ve Tiyatro Kulübü Akademik Danışmanı Atilla Özgen’e de Başarı Emek Ödülü verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!