Amasya Belediyesi turnuvanın şampiyonu oldu

Güncelleme Tarihi:

Amasya Belediyesi turnuvanın şampiyonu oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 15:34

Amasya Belediyesi turnuvanın şampiyonu oldu

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Belediyesi tarafından düzenlenen ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Müesseseler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Amasya Belediyesi oldu.
Amasya Belediyesi tarafından bu yıl 3. düzenlenen Müesseseler Arası Futbol Turnuvası Belediye ve Kamu Hastaneleri arasından oynanan dostluk maçı sonrası sona erdi. Maç sonrasında belediye takımı şampiyonluk kupasını Başkan Cafer Özdemir’in elinden aldı.

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, “Amacımız müesseseler arasındaki birlikteliği, kaynaşmayı pekiştirmek, o amaçla bu turnuvayı 3 yıldır düzenliyoruz. Hepimiz belli yaşa geldik, hepimizin kilo problemleri var. En azından bu vesile ile bu sahada spor yapmanın bir altyapısını oluşturmak, bu güzel tesisleri de kullanmak açısından bu tür organizasyonların faydalı olduğuna inanıyoruz. Bu bilinçle, bu idrakla arkadaşlarımızın bu turnuvaya katılmalarını bundan sonra rica ediyoruz. Özellikle Kamu Hastanelerinin bu centilmen tutumlarından dolayı da onları da tebrik ediyoruz. Ben sizleri gönüllerin şampiyonu ilan ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!