Altınordu'nun yeni transferi Abdülkadir 3'üncü kupa için geldim

Güncelleme Tarihi:

Altınordunun yeni transferi Abdülkadir 3üncü kupa için geldim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2016 12:55

Altınordu'nun yeni transferi Abdülkadir 3'üncü kupa için geldim

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)- PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun, Trabzonspor'dan kiraladığı Abdülkadir Parmak, kırmızı lacivertli kulüpte kariyerinin üçüncü şampiyonluğunu yaşamak istediğini söyledi.
Daha önce 2013-14 sezonunda Ümraniyespor'la 3'üncü Lig'de, 2014-15'te ise 1461 Trabzon formasıyla 2'nci Lig'de şampiyonluk sevinci yaşadığını dile getiren 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Üçüncü kupayı Altınordu'da kaldırmak istiyorum. Kendimi sezon sonunda Trabzon'a dönecek bir oyuncu gibi değil, seneye Süper Lig'de Altınordu forması giyecek biri gibi hazırlıyorum" dedi.
Adaptasyon sürecini çabuk aşacağını ifade eden Abdülkadir, "Ön libero ve forvet arkasında görev yaptığım gibi her iki kanatta da oynayabiliyoru. Çok yönlü bir oyuncu olmak ve farklı bölgelerde görev yapabilmek büyük bir avantaj. Altınordu’da da bu özelliğimi en iyi şekilde kullanacağım" diye konuştu.
Genç yaşına rağmen lig tecrübesine sahip bir futbolcu olduğunu dile getiren Abdülkadir, "Bugüne kadar Süper Lig dışında profesyonel liglerde 76 maça çıktım. Geçen sezon PTT 1'inci Lig'de 28 kez, kupada ise 6 defa oynadım. Altınordu’da kendimi geliştirmeyi hedefliyorum" dedi.
Kırmızı lacivertlilerde ağrıları nedeniyle kontrole giren Erdoğan Yeşilyurt, Göksu Türkdoğan, Alican Özfesli ve Berke Özer'in MR'ları temiz çıktı. Fatih Aktay'da ise sağ üst adalede yırtık tespit edildiği, genç golcünün 2-3 hafta takımdan ayrı kalacağı kaydedildi.
Sol ön çapraz bağları yırtılan Berk Erel'in beklendiği gibi ameliyat olduktan sonra 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!