Altınordu’da Tolgahan telaşı

Güncelleme Tarihi:

Altınordu’da Tolgahan telaşı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 13:53

PTT 1’inci Ligi’ndeki son maçında deplasmanda 1461 Trabzon’u 3-1 yenen 30 puanlı Altınordu’nun sağlık ekibi, kaleci Tolgahan’ı cuma günü İzmir’de oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına yetiştirmek için seferber oldu.

Haberin Devamı

Trabzon’daki maçta rakibi Ali Kuçik’le çarpışarak sakatlanınca 73’üncü dakikada yerini Evren’e bırakmak zorunda kalan Tolgahan’ın sağ dizinde kemik iliği ödemi ve gerilme tespit edildi.

Takımdan ayrı düz koşu yapan deneyimli file bekçisinin forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor. Tolgahan’ın ağrılarının azalması durumunda iğne vurularak görev alacağı ifade edildi. Bu arada teknik heyet, her ihtimali karşı bu sezon 3 maçta oynayan ikinci kaleci Evren’e, "Hazır ol" emri verdi.

Kırmızı lacivertlilerde cezalı Timur, bu hafta kadroda yer almayacak. Altınordu, son 2 maçını kazanan aynı puanı paylaştığı Gaziantep temsilcisini yenerek ilk 6 iddiasını sürdürmek istiyor.

ALTYAPIDA YÜZLER GÜLDÜ

Coca-Cola Gelişim Ligleri U14 Ligi E Grubu lideri Altınordu, son olarak evinde Menemen Belediyespor’u 8-0 yenerek toplam gol sayısını 102’ye çıkardı. Oynadığı 15 maçta 14 galibiyet, 1 yenilgi elde ederek 42 puanla en yakın takipçisi Denizlispor’un 8 puan önünde zirvede yer alan Altınordu, kalesinde sadece 8 gol gördü.

Antrenörlüğünü Hakan Kayalar’ın yaptığı minik Şeytanlar, en farklı galibiyeti Multigroup Alanyaspor deplasmanında 13-1’lik skorla aldı. Altınordu’nun U15 takımı ise şu ana kadar 15 maçta 86 gol atıp 6 gol yedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!