Altınordu’da 2017’de toplu taşımaya geçiliyor

Güncelleme Tarihi:

Altınordu’da 2017’de toplu taşımaya geçiliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 13:45

Altınordu’da 2017’de toplu taşımaya geçiliyor

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) – ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesi'nde 2017 yılında toplu taşıma sistemine geçileceğini söyledi.



Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu İlçesi’ndeki şehir içi dolmuş ve minibüs kooperatif yöneticileri ile bir araya gelerek toplantı düzenledi. Altınordu’da şehir içi ulaşımın düzenlenmesi ve toplu taşıma dönüşüm çalışmalarına yönelik ciddi adımlar attıklarını vurgulayan Başkan Yılmaz, yapılacak düzenlemeleri 2017-2018 eğitim öğretim yılı başlayana kadar gerçekleştirmek istediklerini belirtti.



Dolmuşçu esnafının düşüncelerine önem verdiklerinin de altını çizen Başkan Enver Yılmaz, “Esnaf arkadaşlarımızla aynı fikirde olduğumuzu görüyorum. Yeni sistem içerisinde yer alacak otobüs, yarım otobüs ve minibüslerin sayısının ne olacağı ve ne şekilde çalışacağıyla ilgili esnaf arkadaşlarımız diğer illerdeki örnekleri görsün ve incelesin. Eksik kalan ya da olmasını istediğiniz bir konu varsa onu bize bildirin. Bizler de müdahale ederek sistemi ona göre en verimli şekilde kuralım” dedi.



Başkan Yılmaz, toplu taşıma sisteminde yapılacak yeni düzenlemelerle birlikte şehir trafiğinin nefes alacağını ve vatandaşların daha konforlu araçlarla merkezler arası ulaşımının sağlanacağını da sözlerine ekledi.



FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!