Altınordu potada kaldı

Güncelleme Tarihi:

Altınordu potada kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2012 00:00

İlk yarıyı 20 puanla 9. sırada tamamlayan, 2008-2009’da küme düşmenin acısını yaşadığı 2. Lig’de bu kez kalıcı olmayı hedefleyen Altınordu, 14 maçta 4 galibiyet, 8 beraberlik, 2 yenilgi alarak Play-Off şansını sürdürdü.

Haberin Devamı

17 takımın bulunduğu grubun neredeyse tam ortasında olan kırmızı-lacivertli ekip, Lider Bandırma’nın 8 puan gerisinde, düşme potasının ise 10 puan üstünde yer aldı. Şampiyon olan takımın 1. Lig’e çıkacağı, ligi 2, 3, 4 ve 5. sırada tamamlayan ekiplerin ise Play-Off’a kalacağı grupta 5’nci Fethiye’yle arasında sadece 3 puan olan Şeytan üst gruptan kopmadı.

İlk yarıda kalesinde10 gol gören Şeytan, Lider Bandırma (7), Denizli Bld ve Alanya’dan (9) sonra grubun en az gol yiyen takımı olmasına karşın, sadece 13 gol atabildi. Sezon başında kadrosunu Yavuz, Dündar, Salih, Kadir Demirel, Kadir Söylemez, M.Akçagün, Murat Tanburacı, Fatih, kaleci Özcan’la takviye eden Şeytan’ın en büyük sorunu gol kısırlığı oldu. Son 4 haftada 1461 Trabzon, Fethiye, B. Şeker ve Denizli Bld ile berabere kalan Altınordu, faturayı hakemlere kesti. Altınordu, Ünye’den (9) sonra Alanya ile birlikte grupta en çok beraberlik alan (8) takım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!