Altınok iş adamları ile biraraya geldi

Güncelleme Tarihi:

Altınok iş adamları ile biraraya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2008 00:00

Türkiye Genç İş Adamları Derneği’ne(TÜGİAD) konuk olan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yerel seçim sürecini ve bugüne kadar yapılan çalışmaları değerlendirdi.

TÜRKİYE Genç İş Adamları Derneği’nin belediye başkan adaylarını tanımak için düzenlediği toplantıların ilkine katılan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok belediyelerin asli görevi olan asfalt ve trafik düzenlemelerinin övünülecek bir yanı olmadığını belirterek, "Önemli olan belediye başkanı olduğunuz kente vizyon anlamında neler kattığınızdır" dedi.

Büyükşehir belediyesi başkanlığına aday adayı olduğunu tekrarlayan Altınok, siyaset arenasının kimsenin hırsını tatmin edeceği bir deneme pisti olmaması gerektiğini belirterek, oy veren ve vermeyenlerin iradesine saygılı olunası gerektiğine vurgu yaptı.

Kentsel vizyon anlamında birçok ilki Ankara’ya ve Türkiye’ye getirdiklerini ifade eden Altınok, düzenlediğimiz şelale, Estergon kalesi, ve teleferikle ilkler kategorisine imza attık. Aralık ayının sonunda Ankara’ya denizi getireceğiz. 17 metrelik tünelle bağladığımız akvaryumda deniz altında yaşayan birçok canlıyı barındıracağız. Başkenti daha sevimli bir görünüme kavuşturacak bu projeyle ayrıca artık doğal ortamdan iyice uzaklaşan çocuklarımıza da güzel bir doğal atmosfer oluşturacağız" diye konuştu.Ankara’nın bir cazibe merkezi olması gerektiğinin önemine dikkat çeken Altınok, başkente gelen yabancı konukların misafir edileceği gezdirilebileceği bir yer olmadığını belirterek, Keçiören’de yapılan Estergon Kalesi, Teleferik gibi hizmetlerin kente ayrı bir vizyon kazandırdığını söyledi.

Küçük hesaplar peşinde koşmak

Bir TÜGİAD üyesinin Melih Gökçek ile Muzaffer Eryılmaz arasındaki tartışmayı nasıl değerlendiriyorsunuz sorusu üzerine Altınok, "Küçük hesapların peşinde koşmak doğru değil. Bazı değerlerin ticaretini yapmamak gerekir. Bir belediye başkanına bulunduğu bölgenin birlik ve beraberliğini sağlamak düşer yanıtını verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!