Altınbaş Üniversitesi adıyla 10. yılına girdi 

Güncelleme Tarihi:

Altınbaş Üniversitesi adıyla 10. yılına girdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2017 09:53

Altınbaş Üniversitesi adıyla 10. yılına girdi 

Haberin Devamı

İSTANBUL (DHA) - ÖĞRETİM hayatına 2008 yılından beri devam eden İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi 1Temmuz 2017 tarihi itibariyle kurucu vakfı olan Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı desteğiyle Altınbaş Üniversitesi adıyla eğitime devam edecek.  


10. yılına giren Altınbaş Üniversitesi, bugün Mahmutbey, Bakırköy ve Gayrettepe yerleşkelerinde Tıp, Diş, Eczacılık, Güzel Sanatlar ve Tasarım, Hukuk, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler, Mühendislik ve Doğa Bilimleri ve Uygulamalı Bilimler olmak üzere sekiz fakülte, iki meslek yüksek okulu, üç enstitü ve bir  sürekli eğitim merkezi ile öğretim hizmeti veriyor.
 

Altınbaş Şirketler Grubunun kurucusu merhum Mehmet Altınbaş 'ın oğulları Ali, Vakkas, İmam, Nusret, Hüseyin ve Sofu kardeşlere vasiyeti üzerine kurulan üniversitenin bünyesinde  şu anda 400'ün üzerinde akademisyen  ve  7 bin 500'e yakın öğrenci bulunuyor.


52 farklı ülkeden binden fazla uluslararası öğrenci ile bu yıl Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından öğretim alanında en çok hizmet yatırımı yapan 3. üniversite olarak seçilen Altınbaş Üniversitesi  artık yeni adıyla öğretim hizmeti verecek.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!