Altın elbiseli motosikletçi kazada öldü

Güncelleme Tarihi:

Altın elbiseli motosikletçi kazada öldü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 23:35

MOTOSİKLETSEVERLER tarafından internette ilgiyle izlenen motosiklet test sürüşü ve eğitim videolarının “Altın Elbiseli Adam”ı Barkın Bayoğlu (42), önceki gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde “karı-koca” kavgasının kurbanı oldu.

Haberin Devamı

Emlak Danışmanı ve broker Buğra Erdem, eşi Halide Yasemin ile birlikte otomobiliyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde Anadolu yönüne giderken önceki gece 02.00 sıralarında köprü girişine bakım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolda durdu.

İddiaya göre, dörtlüleri yakıp eşiyle tartışan Buğra Erdem daha sonra öfkeli bir şekilde otomobilden indi ve yan şeride doğru yürüdü. Bu sırada motosikleti ile Avrupa çıkışına doğru ilerleyen Barkın Bayoğlu, hızla Buğra Erdem’e çarptı. Erdem olay yerinde öldü. Çarpmanın etkisiyle asfalta savrulan ve ağır yaralanan Bayoğlu, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Bayoğlu’nun cenazesi bugün Kerem Aydınlar Camisi’nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Çengelköy Mezarlığı’na defnedilecek. Barkın Bayoğlu’nun ‘Altın Elbiseli Adam’ lakabı, Kazakistan’da bir müzede gördüğü, MÖ 5’inci yüzyılda ölen prensin kıyafetinden geliyor. Prensin altın elbisesini ve üzerindeki Türkçe yazıları unutamayan Bayoğlu, Türkiye’ye döndüğünde bir motosiklet firmasının video çekiminde altın rengi tulum giyince konsepti de “Altın Elbiseli Adam” üzerine kurmuş. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!