Altın Çınar fotoğraf yarışması

Güncelleme Tarihi:

Altın Çınar fotoğraf yarışması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 14:03

Yalova'nın Çınarcık ilçesi, yeni görüntüsü ile yaza hazır. Çınarcık'ın doğal ve tarihi güzelliklerini anlatan, Çınarcık insanını ve yaşantısını hikâyeleştiren fotoğraflar ödüllendiriliyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen Altın Çınar fotoğraf yarışmasına başvurular başladı.

Haberin Devamı

İlki geçtiğimiz sene düzenlenen ve büyük ilgi gören Altın Çınar Fotoğraf Yarışması'nın ikincisi için başvurular başladı. 2016 yılı içinde, Çınarcık'ta çekilmiş tüm fotoğrafların kabul edildiği yarışma, tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılara açık olarak düzenleniyor. Yarışmacılar en fazla 4 eserle yarışmaya başvurabiliyor. 

Altın Çınar fotoğraf yarışması

EN İYİ ÜÇ FOTOĞRAFA PARA ÖDÜLÜ

Son başvuru tarihi 11 Temmuz 2016 olan yarışmada ilk üçe giren eser ve mansiyon kazanan eserlere para ödülü verilecek. Yarışmanın seçici kurulu Yalova Fotoğraf Atölyesi Derneği Başkanı Suat Gök, gazeteci Bülent Güler, Yalova Hayat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Nedim Güler ve Çınarcık Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hülya Nazlı'dan oluşuyor. Yarışmaya katılan eserlerden sergilenmeye değer bulunanların sergisi ve ödül töreni ise 17 Temmuz tarihinde yapılacak. 

 

BAKMADAN GEÇME!