Altı bakanlığına yeni atamalar yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Altı bakanlığına yeni atamalar yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2011 11:39

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığındaki bazı kadrolara atama yapıldı.

Haberin Devamı

Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına Davut Güney'in atanması
kararlaştırılırken, Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ufuk Nurullah Bilgin'in getirilmesine karar verildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine Dr. Mehmet Atıf Çay'ın, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdür Yardımcılığına ise Mehmet Sait Kirazoğlu'nun atanması kararlaştırıldı.

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdür Yardımcılığına da aynı yer Daire Başkanı Haydar Kulaksız atandı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türk Patent Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyeliğine Nuh Tandoğan'ın getirilmesine karar verildi.

Haberin Devamı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde Bursa I. Bölge Müdürlüğüne Kars XXIV. Bölge Müdürü Sinan Tahsin Sarıoğlu'nun, Kars XXIV. Bölge Müdürlüğüne Hayati Çelenk'in, Erzurum XIII. Bölge Müdürlüğüne Sabahattin Çapkınoğlu'nun, Konya IV. Bölge Müdürlüğüne Mustafa Uzun'un atanması kararlaştırıldı. Orman Genel Müdürlüğü Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne de Hakkı Ünal atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Başmüfettişliği ve Sağlık Bakanlığı Başmüfettişliklerine de atama yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!