Altay ilkleri yaşatacak

Güncelleme Tarihi:

Altay ilkleri yaşatacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 12:07

Altay ilkleri yaşatacak

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta son 2 haftada Kızılcabölükspor ve Kozan Belediyespor'u yenerek çıkışa geçen Altay, pazar günü lider Sancaktepe Belediyespor'la evinde oynayacağı kritik maçta pek çok ilki yaşatmaya çalışacak.
Siyah beyazlılar, dişli rakibini mağlup ederse, bu sezon ilk kez üst üste 3 galibiyet alacak. İzmir ekibi sahadan 3 puanla ayrılması durumunda, oynadığı 16 karşılaşmada 11 galibiyet, 5 beraberlik alan İstanbul temsilcisinin namağlup unvanını da sona erdirecek.
Kalan iç saha maçlarını Buca İlçe Stadı'nda oynamaktan vazgeçen ve Atatürk Stadı için Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunan Altay, Sancaktepe'yi eli boş göndermesi halinde, bu statta ikinci sınavında ilk zaferini elde etmiş olacak.
Siyah beyazlılar, 5'inci haftada Atatürk Stadı'nda konuk ettiği Cizrespor'la 0-0 berabere kalmıştı. Yönetimin, Sancektepe Belediyespor mücadelesini cumartesi günü Bornova Stadı'na aldırabilmek için de çaba gösterdiği, ancak bu ihtimalin düşük olduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!