Altay’da bahar havası

Güncelleme Tarihi:

Altay’da bahar havası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2011 00:00

Mersin deplasmanından 3-2’lik zaferle dönerek ligin bitimine dört hafta kala küme düşme korkusunu biraz olsun atlatan Altay’a bahar geldi.

Haberin Devamı

Şampiyonluk kovalayan Mersin önünde inanılmaz stresli bir maça çıktıklarını hatırlatan Profesyonel Şube Sorumlusu Tamer Kanböre, “Yeni teknik patronumuz Mehmet Altıparmak ve ekibinin hafta boyunca yaptığı motivasyonun neticesini sahada aldık. Üzerimizdeki ağır yük kısmen kalktı. Kartal maçını da kazanıp bu kabustan tamamen kurtulacağız” dedi.
“Mersin İdmanyurdu önünde futbolcular da elini taşın altına koydu” diyen Kanböre, “Hava çok sıcak ve nemliydi. Rakip 60. dakikadan itibaren resmen durdu, bizimkiler ise ayakta kaldı. Sorumluluk alan ekibi tebrik ediyoruz” diye konuştu. Siyah-beyazlıların İzmir’deki Kartal randevusunu Atatürk Stadı’na aldırma girişimleri olumsuz sonuçlandı. Aynı gün Bucaspor-Fenerbahçe maçı olduğu için Kartal’ı cumartesi günü Atatürk’te ağırlamak isteyen Altay, 23 Nisan törenlerine takıldı. Folkart Alsancak Stadı’ndaki Altay-Kartal karşılaşması pazar günü 14.00’te. ? Ulaş SAĞ

Mersin fatihi

Haberin Devamı

ALTAYLI Murat Hacıoğlu, Mersin deplasmanında klasını konuşturdu. 67. dakikada skoru eşitleyen Hacıoğlu, 79. dakikada kazanılan penaltıyı soğukkanlılıkla filelere gönderip, Altay’ın altın değerindeki üç puanı kazanmasında önemli rol oynadı. Beş gole ulaşan Murat  deplasmanda ilk kez gol sevinci yaşadı. Hacıoğlu, “Kartal’ı da yenip, tamamen huzura kavuşacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!