Altay başaracak

Güncelleme Tarihi:

Altay başaracak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2015 01:19

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Altay'ın teknik direktörü Serdar Sabuncu, "Biz bu işi başaracağız" mesajı verdi.

Haberin Devamı

Altay başaracak

Altay Sosyal Dayanışma Derneği'nde dün Asbaşkan Alex Padulano, takım kaptanları Burak, Bedri Can, Halil ve siyah-beyazlı ekibin en genç oyuncusu Sait Özvardar ile birlikte taraftarlarla bir araya gelen Serdar Sabuncu, "Gençlerimize 5 yıl sonra oynanacak futbolu özel idmanlarla öğretiyoruz. Oyun modelimiz şekilleniyor, sadece sabır ve destek bekliyoruz. Küme düşme kelimesi herkese yasak. Biz bu işi başaracağız, büyük Altay'ın geleceğini, büyük görüyorum" dedi. Transfer yasağının kendileri için fırsat olduğunu tekrarlayan genç çalıştırıcı, şöyle devam etti:
"Yasağı bilerek göreve geldik, bahanemiz yok. Ekibime güveniyorum. Altyapı ve üst yapıyı tek çatı altında birleştirdik. Gençler, ağabeyleriyle bir arada olup, onları rol model alacak. 7-8 yaşındaki oyunculara kadar herkesi takip edeceğiz. U12, U14 ve U16 yaş gruplarında belirlediğimiz isimler sezon içinde zaman zaman A Takım'la idmanlara çıkacak."
"Altay hedefsiz olmaz" diyen Alex Padulano ise altyapıyı sahiplenerek ikinci 100 yılın temelini attıklarını, tecrübe edindikçe takımın başarılı olacağını söyledi.

İNANIYORLAR

Haberin Devamı

Altay'ın kaptanlarından Burak Cengiz, "Düşme korkumuz yok. Camianın desteğini bekliyoruz. Köklü bir kulübüz, uyuyan kitleyi uyandırmalıyız. Tecrübe eksikliğine rağmen başarılı olacağımıza inanıyoruz. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın" dedi. "Altay'ın sadece forması bu lige yeter" diyen öteki kaptan Bedri Can Özdoğan, "Geçen sezon olduğu gibi bu yıl da stat sıkıntımız var. Yine her maçı deplasman gibi oynayacağız. Ancak her zaman daha iyisini yapacağımıza söz veriyoruz" diye konuştu.
Yönetimin altyapıya değer vererek doğru hamleler yaptığını ifade eden Halil Yılmaz ise, "Yeni bir ekibiz, ancak takımda mücadele eden yetenekli arkadaşlarımız var. Lige iyi başlayıp, sezonu iyi bitirmek istiyoruz. Altay'da altyapı oyuncuları ön plana çıkmalıydı. Bu takım 1-2 sene içinde güzel tepkiler alacak" diye konuştu.
17 yaşındaki Sait ise futbola 8 yaşında Altay'da başladığını kaydederek, "Hedeflediğim A Takım'a ulaştım. Ağabeylerimiz sayesinde rahat ve istekli oynamaya başladık" dedi.
FOTOĞRAFLI
DHA-Spor - - Mustafa KÖPRÜLÜ
2015-08-12 13:38:43

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!