Altay aşkına Atatürk'e

Güncelleme Tarihi:

Altay aşkına Atatürke
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2017 12:36

Altay aşkına Atatürk'e

Haberin Devamı

 

İZMİR, (DHA)

SPOR Toto 3. Lig 1. Grup'ta normal sezonu ikinci sırada tamamladıktan sonra Play-Off yarı finalinde eşleştiği Çorum Belediyespor'a ilk maçta deplasmanda 2-0 mağlup olan Altay, yarın rakibiyle evinde rövanş mücadelesine çıkacak. İzmir Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakayı Ankara Bölgesi Hakemi Kadir Sağlam yönetecek. Yönetim 20 TL olan bilet fiyatını 1 TL'ye çekerek tribünlerin dolması için İzmirli futbolseverlere çağrıda bulundu. Siyah-beyazlılarda forvet Hüsamettin'in cezası sona ererken, hafif sakatlığı bulunan Halil Yılmaz'ın görev alabileceği belirtildi.

Teknik Direktör Cüneyt Biçer, ilk randevuyu kaybetmenin üzüntüsünü üzerlerinden attıklarını belirterek, "Oyuncu grubumuz yarın turu geçip finale çıkacağımıza inanıyor, bunun başarabileceklerinin bilincindeler. Tüm İzmir'i bu karşılaşmaya davet ediyoruz. Seyirci desteği bizim için çok önemli" dedi. Altaylı taraftarlar sosyal medyada, #AltayKaybederseİzmirdeKaybeder hashtagi ile kampanya başlattı. İzmirsporlu taraftarların ardından Karşıyakalılar da siyah-beyazlı ekibe destek olacaklarını açıkladı. Öte yandan yönetim kritik maça Ankara bölgesi hakemi atanmasını MHK'nın skandalı olarak yorumladı.

ALTAY

Serkan - Necdet, Murat Türkkan, Hayrullah, Yiğit, Furkan, Halil Karataş, Atakan, İbrahim Akın, Abdülkadir, Murat Uluç

Kongre 18 Mayıs'ta

ALTAY yönetimi olağan genel kurul tarihini 18 Mayıs Perşembe günü olarak belirledi. Kongrenin İzmir Atatürk Stadı içinde bulunan, Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği İzmir Şubesi Toplantı Salonu'nda saat 18.30'da başlayacağı belirtildi. Genel Kurul, çoğunluk sağlanamaması haliinde 25 Mayıs Perşembe günü aynı yerde ve aynı saatte gerçekleşecek. Başkan Özgür Ekmekçioğlu'nun yeniden aday olacağı seçime tek liste ile girmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!