Alsancak kavgası

Güncelleme Tarihi:

Alsancak kavgası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2012 00:00

Altay Yönetimi stadı resmen kiraladı, ilk işi Karşıyaka’ya rest çekmek oldu.

Haberin Devamı

Yılan hikayesine dönen Alsancak Stadı’nın yeniden kiralanması meselesinde, önceki gün Başbakanlık’tan gelen onay yazısıyla mutlu sona ulaşan Altay, İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü’yle resmi protokolü imzalar imzalamaz, geçen yıldan kalan 70 bin TL’lik kira borcunu hala ödemeyen KSK’ye rest çekti. Emektar tesisin üst kullanım hakkına 2012-13 sezonunda da sahip olması kesinleşen siyah-beyazlılar, ezeli rakibine, “Borcunuzu ödemezseniz, bu sezon maçlarınızı Alsancak Stadı’nda oynamanıza izin vermeyiz” mesajı gönderdi.

Vermek zorunda

Altay’ın tavrına öfkelenen KSK cephesi ise direkt İl Müdürü Metin Kaplan’a başvurarak, “Tüm kulüplerin kullanımına açık olan stadı tek bir kulübe kiralıyorsunuz. Onlar da bize para için rest çekiyor” diyerek şikayette bulundu. Altay ve GSİM arasındaki protokole göre, takvim uygun olduğu sürece stadın İzmir takımlarına verilme zorunluluğu olduğu açıklandı. Altay’ın ödenmeyen kiralar için hukuki yollara başvurabileceği, ancak “Stadı vermiyorum” deme hakkına sahip olmadığı bildirildi.

Haberin Devamı

Alsancak kavgası

Tek yol galibiyet


İkinci Lig Beyaz Grup’ta geçen hafta Çamlıdere Şekerspor’a deplasmanda 3-1 yenilerek ilk mağlubiyetini alan Altay, bugün Kırklarelispor’u ağırlayacak. Siyah-beyazlı ekibin yaralarını sarması açısından büyük önem taşıyan maç Alsancak’ta 18.00’de başlayacak. Taraftarı desteğe çağıran yönetim, bilet fiyatlarını kapalı 20, açık ve balkon ise 10 TL olarak açıkladı. Altay’da soğuk algınlığı nedeniyle geçen hafta forma giyemeyen Serhat Akın, 11’deki yerini alacak.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!