Alpullu Şekerspor güreşçileri, Balıkesir’e gidecek

Güncelleme Tarihi:

Alpullu Şekerspor güreşçileri, Balıkesir’e gidecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2018 16:38

Alpullu Şekerspor güreşçileri, Balıkesir’e gidecek

Haberin Devamı

BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin Alpullu Şekerspor Güreş Kulübü, Balıkesir’de yapılacak B-Genç Okullar arası Türkiye Güreş Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Kırklareli Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan B-Genç Okullar arası Güreş İl Seçmelerinde, Alpullu Şekerspor Güreş Takımından;Babaeski Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi 58 kg’da Batuhan Ağdaş 1’inci, Babaeski Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi Öğrencisi 58 kg Furkan Filiz 3’üncü ve Babaeski Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi 69 kg’da Oktay Deniz ise 2’inci oldu.

Alpullu Şekerspor Güreş Takımı Antrenörü Sercan Tatas, alınan sonuçlardan çok mutlu olduğunu belirterek, “Alpullu Şekerspor Güreş Kulübü olarak, 3 sporcumuz ile Kırklareli Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan B-Genç Okullar arası Güreş İl Seçmelerine katıldık. Bu seçmelerde güreşçilerimiz büyük bir başarı gösterdi. Bunlardan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi 58 kg’da Batuhan Ağdaş 1’inci, Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi Öğrencisi 58 kg Furkan Filiz 3’üncü ve yine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi olan 69 kg’da Oktay Deniz ise 2’inci olarak, Babaeski İlçemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Bu 3 sporcumuz elde ettikleri bu dereceler sonucunda, 4 Mart 2018 tarihinde Balıkesir’de yapılacak olan B-Genç Okullar arası Türkiye Güreş Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Biz Alpullu Şeker Güreş Kulübü olarak, Babaeski’de de Ata sporumuz olan Güreş çalışmalarını başlatmak istiyoruz. Güreş sporuna meraklı gençlerimiz, Halk Eğitimi Merkezi ve ya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne nüfus cüzdanı ile kayıt yaptırabilirler” dedi.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!