Alper’i M’Gladbach renklerine bağladı

Güncelleme Tarihi:

Alper’i M’Gladbach renklerine bağladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2016 10:10

Berlin doğumlu 16 yaşındaki Alper Arslan’ı Bundesliga ekiplerinden M’Gladbach renklerine bağladı. M’Gladbach yetkilileri genç futbolcuyu bir yıl boyunca takibe almıştı.

Haberin Devamı

BUNDESLIGA'nın güçlü takımlarından M'Gladbach, Berlinli 16 yaşındaki Alper Arslan'ı renklerine bağladı.

M'Gladbach, Alper ile üç yıllık sözleşme imzaladı. Alper Berlin'in amatör takımlarından Hertha Zellendorf alt yapısında oynuyordu. Bundesliga takımı M'Gladbach, her iki ayağını da çok iyi kullanan kanat oyuncusu Alper'i bir yıl boyunca takibe aldı. Alman kulübü, hızlılığı, birebirde adam geçen ve gole yakın özelliği bulunan Alper'i mercek altına aldığı yaklaşık yüz futbolcu arasından seçti.

M'Gladbach yöneticileri en son aralarında Alper'in de bulunduğu altı futbolcuyu denemeye aldı. Alman kulübü birbirinden yetenekli futbolculardan en yeteneklisi Alper olunca genç futbolcuyla anlaşma yaptı. Bundesliga ekiplerinden Gladbach ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Alper “Kulübün U16 takımında forma giyeceğim. Kulüpte iyi bir futbol eğitimi alacağımı düşünüyorum. Gladbach'da hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlıklarına katılmak için haftaya M'Gladbach'a gideceğini söyleyen Alper “Sezon açılışı haftaya olacak. Ancak ben sezona hazır girmek için Berlin'de antrenman yapıyorum. Ramazan Ülger Hocam beni özel olarak çalıştırıyor. Kondisyon ve güç artırıcı antrenmanlar yapıyorum. Böylece sezon hazırlıklarında fazla zorlanmayacağım” dedi.

Yeni kulübünde hem futbol eğitimi alacak olan Alper hem de burada okul eğitimini de sürdürecek. Alper “M'Gladbach'da ben en çok etkileyen unsurlardan biri takımın alt yapısında her yıl başarılı futbolcuların çıkması ve genç futbolcular ile profesyonel futbolcuların yan yana sahalarda antrenman yapması. Birinci takım futbolcuları ile aynı ortamı paylaşacağız. Bu da benim motivasyonumu daha çok artıracak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!