Alpaslan Türkeş Aydın'da anıldı

Güncelleme Tarihi:

Alpaslan Türkeş Aydında anıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 15:29

Alpaslan Türkeş Aydın'da anıldı

Haberin Devamı

MHP Aydın İl Başkanlığı ve MHP'li 3 ilçe belediyesi tarafından Alparslan Türkeş'in 20'nci ölüm yıldönümü nedeniyle Bey Camii önünde vatandaşlara 10 bin kişilik pilav hayrı dağıtıldı.
MHP'nin kurucusu merhum Alpaslan Türkeş, Aydın'da dualarla anıldı. Rahmetli Türkeş anısına, Aydın'da Bey Camii'nin önünde tavuklu pilav hayrı yapıldı. MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, İncirliova Belediye Başkanı MHP'li Gürşat Kale, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, Ülkücü gençler ve partililer etkinliğe katıldı.
Alparslan Türkeş'i rahmetle andıklarını belirten Milletvekili Deniz Depboylu, "Merhum liderimiz başbuğ Alparslan Türkeş, 80 yıllık ömrü boyunca hayatını ülkesine, milletinin bekasına ve devamlılığına adayan örnek bir dava adamıdır. Biz ülkücülere verdiği her öğüt, yolumuzu aydınlattı ideallerimizi ve hedeflerimizi belirledi. Bugün onun gösterdiği yolda kendisinin izinden başımız dik, ülkücü olmanın onuruyla yürüyoruz. Başbuğumuzu aramızdan ayrılışının 20. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.
"O YOLDA YÜRÜYECEĞİZ"
İncirliova Belediyesi Başkanı Gürşat Kale ise, "Allah rahmet eylesin. Onun evlatları olarak millete layık olmaya çalışıyoruz. Bugün ülkücü camia ve partililerimiz burada Başbuğumuzu yad ediyoruz" dedi.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!