Almanya Mohammed’i arıyor

Güncelleme Tarihi:

Almanya Mohammed’i arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 11:49

Almanya'nın başkenti Berlin'de polis on gün önce kayıplara karışan minik mülteci Mohammed’i kaçıran zanlıları arıyor.

Haberin Devamı

Berlin polisi, ulaşılan bir görüntü kaydında Mohammed’in bir adam tarafından metroya doğru götürüldüğünün şüpheye yer bırakmayacak şekilde görüldüğünü bildirdi. Annesiyle birlikte Bosna Hersek’ten Berlin’e gelen dört yaşındaki çocuk, mültecilerin ilk işlemlerinin yapıldığı, Moabit semtindeki Turmstrasse üzerinde bulunan ve kısaca Lageso olarak adlandırılan göç ve uyum dairesinin önünden kaçırıldı. Polis, videoda görülen 35 ile 50 yaşları arasında olduğu tahmin edilen adamı arıyor.

Kayıt tarihine göre adam Mohammed’in elinden tutarak, 1 Ekim tarihinde Lageso Binası’nın önündeki alandan Turmstrasse Metrosu’na doğru götürdü. Videoda adamın elinde kumaştan yapılmış bir hayvan oyuncak da görülüyor. Koyu renkli balıkçı yaka kazak, açık renkli pantolon ve koyu renkli ayakkabısı bulunan şüpheli sakallı ve gözlük taşıyor. Polis zanlının yakalanması için halktan yardım istedi.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili herhangi bir bilgi sahibi olanların Keithstr.30, Schöneberg adresinde bulunan polise veya yakındaki bir karakola şahsen, telefonla veya e-mail ile bilgi vermeleri rica ediliyor. Polise 030/4664 912400 numaralı telefon üzerinden veya vermisstenstelle@polizei.berlin.de adresine yazarak ulaşmak mümkün.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!