Almanya Eurovision’da sondan ikinci oldu

Güncelleme Tarihi:

Almanya Eurovision’da sondan ikinci oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2017 12:02

Eurovision şarkı yarışmasını Portekiz kazanırken, Almanya sondan ikinci oldu. Ukrayna’ya iki kez Eurovision’u kazandıran Ruslana ve Jamala birer şarkıyla büyüledi.

Haberin Devamı

UKRAYNA’nın başkenti Kiev’de yapılan 62’nci Eurovision şarkı yarışması çok renkli ve çekişmeli görüntülere sahne oldu. Favori olarak görülen İtalya temsilcisi Francesco Gabbani 6’ncı sıraya düştü. Yine favori olarak gösterilen Bulgaristan temsilcisi Kristian Kostov ikinci oldu. Birinciliği Portekiz kazandı. Portekiz Eurovision’da ilk kez birinci oldu. Portekizli sanatçı Salvator Sobral “Amar Pelos Dois” (İkimiz için Sevgi) adlı şarkısıyla 758 puan aldı. Sobral, “Bu müziğin bir zaferi. Müzik duygu demek” dedi ve şarkının sözlerini yazan kız kardeşi Luisa’ya teşekkür etti.

DUMANLI SESİ YETMEDİ

Bulgaristan’ı temsil eden Kristian Kostov “Beautiful Mess” (Mükemmel Kaos) parçasıyla 615 puan alarak, ikinci oldu. Üçüncülüğü Moldova’yı temsilen Sunstroke Projekt, “Hey, Mamma” parçasıyla kazandı. Almanya’nın büyük umutlar bağladığı Levina ise “Perfect Life” (Mükemmel Yaşam) parçasıyla sondan ikinci oldu. 26 yaşındaki Levina’nın, dumanlı sesi ve yalınayak sahne performansı yeterli gelmedi. Levina, “Çok üzgünüm ama sonuncu da olmadık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!