Alışverişin yeni adresi

Güncelleme Tarihi:

Alışverişin yeni adresi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2010 17:22

YKM, yenilediği alışveriş sitesini müşterilerinin beğenisine sunuyor!

Haberin Devamı

Perakende  sektöründe online alışveriş uygulamasını ilk hayata geçiren firma YKM,  2010 yılı itibariyleykm.com.tr alışveriş sitesini yenileyerek, ykmden.com adresinde hizmet vermeye başlamıştır. Ülkemizin alışveriş tarihinde pek çok ilke imza atan ykmden.com web sitesi bugün bünyesinde yer alan geniş ürün ve hizmet ağının yanı sıra çalıştığı 1300 tedarikçi ile YKM kalite ve güvencesini sizlere eksiksiz sunuyor.  Alışveriş sırasında, zengin kampanya ve promosyon seçenekleri, mağaza fiyatları üzerinden %10 indirim ve tüm kredi kartlarına taksit alternatifi gibi ayrıcalıklar müşterilerle buluşurken, Türkiye’de her ile 3 gün içerisinde kargoyla ürün teslimatı, ücretsiz hediye paketi ve hediye mesajı, ürün iade ve değişimlerinin tüm YKM mağazalarından yapılabilmesi gibi alışveriş sonrası hizmetleriyle de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Her hafta değişen “haftanın fırsatı”, “indirim” ve “özel fiyat” kampanyalarının yanısıra 31 Aralık’a kadar devam edecek ücretsiz kargo uygulaması ile müşterilerine çok çeşitli fırsatlar sunuyor. Web sitesinin teknik özellikleri göz önüne alındığında, Facebook connect üyeliği ile kolay üyelik, detaylı arama bölümü, istek listesinin sosyal networklerde paylaşılabilmesi, sosyal mecra kampanyaları ve güncel moda editörü bölümü ile alışverişi daha kolay bir hale dönüştürüyor.

Ykmden.com alışveriş sitesi, YKM Mağazalarında bulunan kategorilerin (Kadın, Erkek, Çocuk Giyim, Aktif Giyim, Ayakkabı/Çanta/Aksesuar, Kozmetik, Ev Dekorasyon) yanısıra mağazalarında satan kategorilerin dışında altın, mücevher, saat, kostüm, lisanslı ürünler, sağlıklı yaşam ürünleri, küçük elektronik ürünler, (usp, mp3, fotoğraf makinesi, ses sistemleri, bilgisayar malzemeleri), kamp ve outdoor ürünleri, yiyecek (Tariş vb), oyun, oyuncak, aydınlatma, beyaz eşya gibi farklı ürünleriyle aynı anda yorulmadan birçok mağazadan alışveriş yapabilme imkanı sunarak, ürün gamı ve çeşitlilikte sınır tanımıyor.

7 gün 24 saat açık olan ykmden.com coğrafi engeller olmadan tüm dünya markalarına ulaşabilmenin yanı sıra birçok farklı ürünü birbirleriyle kıyaslayarak alışveriş yapabilme ayrıcalığını siz değerli müşteriler evlerinin rahatlığında yaşayacaklar!

Haberin Devamı

Ykmden.com ayrıcalıkları bu kış da sizinle!  

YKM farkını Ykmden.com’dan yaptığınız alışverişler ile sizlere özel fiyatlarla bulacaksınız.

Birbirinden ayrıcalıklı giyim markaları Desigual, Diesel, Only, Barbour, Jack Jones ve Hummel seçili ürünlerde %50'ye varan indirimlerin yanı sıra Diesel kotlarda %75’e varan indirimler sizleri bekliyor.

Sportif giyinmeyi tercih edenler Nike, Adidas ve Slazenger spor ayakkabılarına
%50’ye varan indirimlerle ykmden.com alışveriş sitesinden ulaşabiliyor. Ayrıca Slazenger deri botlar  %35 indirimli fiyatıyla sizlerle bekliyor.

Clinique Yılbaşı Ruj Seti ve güzelliğinize güzellik katacak daha nice kozmetik ve cilt bakım ürününe ykmden.com alışveriş sitesinden %75’e varan indirimlerle sahip olabilirsiniz. Tommy Hillfiger’in dayanılmaz kokusu “Loud“ ise %50 indirimli olarak online alışveriş farkıyla sizlere sunuluyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!