GeriSeyahat Alışveriş
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Alışveriş

Alışveriş

Sağlıklı gülüşler için

Listerine’nin dişlerin daha beyaz kalmasını sağlayan ürünü Stay white çıktı. Ürün, plak oluşumunu engelleyerek, dişlerin iltihaplanmasını önlüyor, nefesi tazeliyor. Günde iki kez kullanmanız yeterli. Tüm marketlerde bulabilirsiniz. Fiyatı: 10.50 TL (250 ml), 17.90 TL (500 ml). (www.listerine.com.tr)

Tatilde hızlı pedikür

Allessandro, Pedix koleksiyonunda bulunan One Minute Pedicure Complete ile pedikürde kolaylık sağlıyor. İçerisinde badem çiçeği, kayısı çekirdeği ve doğal deniz kristalleri gibi yağları barındırıyor. 60 saniyede etkili olan bu peeling, stresli ayakları rahatlatmaya, cildi besleyerek nasırları yok etmeye de yardımcı oluyor. Altuğ ve Douglas mağazalarından edinebilirsiniz.
(www.farmako.com)

Hem keyifli hem güvenli

Nakamura Peak Comp erkek bisikleti ergonomik, ayarlanabilir koltuğa sahip. Hem şehirde hem de kırsal alanda rahatlıkla kullanılabiliyor. Nakamura’nın kadınlara özel tasarımlarını da bulabileceğiniz Intersport mağazalarında, bisiklet keyfi ve güvenliği için gerekli yüzlerce ürün yer alıyor. Bisikletin fiyatı 649,99 TL. (www.intersport.com.tr)

Uzun elbise rahatlığı

Batik, koleksiyonunda uzun elbiseyi de unutmadı. Bikini ve mayolarla tamamlayabileceğiniz elbiseler, plaj konseptine uygun olarak tasarlandı. Pembe, beyaz, dore ve altın renk seçenekleri var. (shop.batik.com.tr)

Esnek sandaletler

Lafuma, sandalet modelleriyle rahatlık ve dayanıklılık sağlıyor. Esnek ve rahat tabanları sayesinde konforunuzu maksimum düzeyde tutarken, deri dış yüzeyi sayesinde kolay aşınmıyor. Antibakteriyel Lafuma sandaletleri Adventure Republic mağazalarından temin edebilirsiniz. (www.adventurerepublic.com)

Zor şartlara dayanıklı

Zenith, Pilot serisinden Big Date Special’ı meraklılarının beğenisine sunuyor. Yüksek rakım ve sıcaklıklar, hızlı ısı değişimi ve manyetik alanlar gibi havacılıkta karşılaşılan risklere önlem alan Zenith, Big Date Special ile Cenevre Grand Prix ödüllerinden Küçük İbre ödülünün de sahibi. Tüm parçaları elde işlenen bu saati Konyalı Saat mağazalarında bulabilirsiniz.

False