Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

Güncelleme Tarihi:

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 17:45

- "Adanaspor maçını kazanmak için sahada var gücümüzle mücadele edeceğiz"

Haberin Devamı

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Adanaspor maçını kazanmak için sahada var güçleriyle mücadele edeceklerini söyledi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda karşılaştıkları ve 3-0'lık galibiyetle ayrıldıkları Vartaş Elazığspor maçında başarılı performans sergilediklerini belirtti.

Bu hafta sahalarında lider Adanaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Ali Ravcı, şöyle devam etti:

"Rehavete kapılmadan, ayaklarımız yere sağlam basarak yine önemli bir maça hazırlanıyoruz. Bizim için büyük ya da küçük takım yok. Tüm rakiplerimize saygı gösteriyoruz. Adanaspor maçını kazanmak için sahada var gücümüzle mücadele edeceğiz. Karşılaşmadan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz."

Haberin Devamı

Son iki haftada Kardemir Karabükspor ve Vartaş Elazığspor maçlarını kazanarak, iyi bir süreç geçirdiklerini aktaran Ravcı, "Bu gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. Zorlu bir ligde mücadele ediyoruz. Rehavete kapılmadan iyi gidişatımızı devam ettirmek istiyoruz. Takımımızı ligde en iyi konuma getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!