Ali Koç'a, Adana'dan koçbaşı

Güncelleme Tarihi:

Ali Koça, Adanadan koçbaşı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 10:36

Ali Koç'a, Adana'dan koçbaşı

Haberin Devamı

 

ADANA'da Ford Trucks 4S Plaza'nın açılış töreninde Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç'a, Adana'da motor parçalarından yapılan Koç Holding'in simgesi armağan edildi. Ali Koç, servis müdürü Mehmet Köseli ve teknisyen Ömer Ak tarafından Ford motoru parçalarından yapılan koç başı simgesi için teşekkür etti.
Gizer Ailesi tarafından ağır ticari araçların piyasaya sunulduğu Ford Trucks 4S Plaza, Ceyhan Yolu üzerinde hizmete girdi. Yeşil bina olarak adlandırılan çevre dostu tesisin açılışında konuşan Ali Koç, Gizer Ailesi ile 50 yıldır birlikte çalıştıklarını belirterek "Buranın bir özelliği daha var. Çevre dostu bir tesis. Ama yeşil bina olarak tasarlanan ilk bayiimiz. Bunlar Gizer Ailesi'nin sosyal sorumluluk ve çevreye olan saygısından dolayı yaptığı bir yatırımdır. Bu ülkeye uzun vadede güvenen herkes kazanmıştır, kazanmaya devam edecektir" dedi.
60 YILLIK İŞBİRLİĞİ
Gizerler Ford AŞ. Genel Müdürü Vedat Gizer de şöyle konuştu: "Şirketimizin 60 yıllık geçmişinde Koç Holding ile ilk ticari münasebeti 1966 yılında Beko bayi ile başlamıştır. Sonra 1973'te Adana'daki ilk Tofaş bayisi ile devam etmiştir. Burada her zaman olduğu gibi müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen bir anlayışla çalışacağız. Açılışını yaptığımız bu yeşil bina, enerji kaynaklarını ve suyu olması gerekenden daha tasarruflu kullanmamızı sağlıyor."

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA, (DHA)
(01.06.2016/FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!