Ali Gülaydın yeniden seçildi

Güncelleme Tarihi:

Ali Gülaydın yeniden seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2018 16:43

Ali Gülaydın yeniden seçildi

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kurulunda mevcut Başkan Ali Gülaydın yeniden seçildi.

Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin genel kurulu yapıldı. Genel kurula Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Kara, Altıncı Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, oda ve dernek başkanları, davetliler ve üyeler katıldı.

Divan başkanlığını Altıncı Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural'ın yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sonrasında yönetim kurulu yıllık çalışma raporu, denetim kurulu raporu, bilanço, gelir-gider hesapları okunarak kabul edildi.

Yönetim ve denetim kurullarının ibra edildiği genel kurulda, 2018, 2019 ve 2020 yılları olağan genel kurullarının birleştirilerek 2021 yılında yapılmasına karara verildi. 2018, 2019 ve 2020 yılları tahmini bütçelerinin okunması ve onaylanmasından ve yönetim kuruluyla denetim kurulu üyelerine 2018, 2019 ve 2020 yıllarında ödenecek aylık ücret veya huzur hakları ile yolluklarının belirlenmesinden sonra ise seçime geçildi.

Yapılan seçim sonucunda mevcut Başkan Ali Gülaydın'ın listesi oybirliğiyle 3 yıllığına seçildi. Ali Gülaydın, genel kurula katılan tüm üyelere, davetlilere ve yetkililere teşekkür ederek kooperatif genel kurulunun esnafa ve Serik'e hayırlı olmasını diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!