Aladağ Kaymakamı Filizer'den, yaşlı ve hastalara ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Aladağ Kaymakamı Filizerden, yaşlı ve hastalara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 12:26

Haberin Devamı

ADANA (AA) - Aladağ Kaymakamı Ahmet Ziya Filizer, Akören Mahallesi'ndeki yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret etti.

Filizer, Akören Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ev ziyaretleri ile vatandaşlara misafir oldu. Ev ortamında vatandaşların sorunlarını dinleyen Filizer, beraberindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yunus Demircioğlu'na da ihtiyaçların karşılanması talimatını verdi.

Halkın içinde bulunarak vatandaşların beklenti ve isteklerini dinlediğini, devletin şefkatini halkın ayağına kadar götürdüğünü belirten Filizer, şöyle konuştu:

"Halkımıza devletin sıcak yüzünü gösterme görevi burada bize verildi. Ben de bazen gece, bazen de gündüz evleri ziyaret ederek hem vatandaşın ahvalini öğreniyor hem de beklentileri hakkında bilgi sahibi oluyorum. İlçemizde yaşlı ve bakıma muhtaç insanların eksiklerini kendilerinden bizzat ben öğrenip, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığı ile gideriyoruz. Sağ olsun insanımız çok alicenap ve hürmetkar. Onların bu saygılarına layık olmaya, dualarını almaya çalışıyoruz. Evleri tamirat görme ihtiyacı olanların evlerini tamir ediyoruz, hasta olanların doktor kontrollerini yaptırıp takibe alıyoruz. Devletimizin yüceliğini onlara hissettiriyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!