Akyurt'ta teknik liseye 5 yeni alan açıldı

Güncelleme Tarihi:

Akyurtta teknik liseye 5 yeni alan açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 16:03

Akyurt'ta teknik liseye 5 yeni alan açıldı

Haberin Devamı

Hakkı TÜRKDAĞ/AKYURT(Ankara), (DHA)- AKYURT Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 yeni alanda öğrencilerini eğitmek için atölyeler kurdu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın desteğiyle 3 yeni atölye açılması için başlanan projenin parasıyla 5 atölye kuruldu.
Atölyelerin açılışını Akyurt Kaymakamı Osman Altın ve Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş yaparken,İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan ve Okul Müdürü Nuray Seylan da açılışta yer aldı. Başkan Ayantaş yeni atölyelerle ilgili olarak yaptığı konuşmada, "Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz farklı alanlarda güzel çalışmalarıyla öğrencileri hayata hazırlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte yürütülen çalışma ile 3 yeni atölye kurulması planlanırken, verimli bir çalışmayla aynı ödenek 5 yeni atölye açılmasına yetmiş. Başta Okul Müdürü Sayın Nuray Seylan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun" dedi.
Akyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nuray Seylan ise konuşmasında, "2 adet güzellik ve saç bakım hizmetleri atölyesi, 2 adet yiyecek, içecek, mutfak ve servis atölyesi, 1 de hasta ve yaşlı bakım atölyesini okulumuzun eğitim alanları içerisine ekledik. 180 olan öğrenci sayımız bu atölyelerin açılmasıyla birlikte 370'e çıkmış oldu. Yenimahalle, Altındağ, Pursaklar, Çubuk ve Keçiören ilçelerinden de okulumuza öğrenciler geliyor" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!