Akülü sandalye şarj sorununa çözüm

Güncelleme Tarihi:

Akülü sandalye şarj sorununa çözüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 12:44

Akülü sandalye şarj sorununa çözüm

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, akülü sandalye kullanıcılarının şarj sorununu çözmek için yeni terminal binasına akülü sandalye şarj istasyonu kurdu.

Akülü sandalye kullanan vatandaşların şarj sorunu yaşamaması için Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yeni terminal binasında şarj istasyonu kuruldu. İstasyonun tanıtımına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, engelli dernekleri temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Aynı anda 3 aracın şarj olabildiği ve hızlandırılmış şarj sistemiyle şarj süresini kısa bir süreye indiren şarj istasyonu yeni terminal binası içerisinde güvenlik noktasının hemen yanında bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, "Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın topluma entegrasyonunu sağlamak adına birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Yeni terminal binamızın içinde yer alan şarj istasyonu sayesinde akülü sandalye kullanan vatandaşlar zorluk yaşamayacak. Manisa genelinde 100 adetten fazla akülü tekerlekli sandalye dağıtımı yaptık" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Engelliler Meclisi Başkanı Elçin Yörükoğlu, Kent Konseyi Engelliler Meclisi olarak sürekli çalışmalar yaptıklarını ve tek amaçlarının engellilerin hayatını kolaylaştırmak olduğunu belirtti.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA,(DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!