AKÜ'de kayıtlar başladı

Güncelleme Tarihi:

AKÜde kayıtlar başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2017 11:46

AKÜ'de kayıtlar başladı

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYON Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) 2017-2018 Akademik Yılı öğrenci kayıtları başladı.

AKÜ'de kayıtlar 18 Ağustos tarihine kadar Ahmet Necdet Sezer Kampüsü'nde bulunan Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. Bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilen e-kayıt uygulamasından öğrenciler 16 Ağustos tarihine kadar yapabilecek. 2017 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) yerleştirme sonuçlarına göre AKÜ'ye 5 bin 64 kişi lisans; 2 bin 839 kişi önlisans olmak üzere toplam 7 bin 903 öğrenci kayıt yaptırmaya hak kazandı.

Yetenek sınavıyla öğrenci alan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu özel yetenek sınavı ise 31 Temmuz- 3 Ağustos tarihinde gerçekleştirildi. Özel yetenek sınavında başarılı olan adayların kesin kayıtları 14 Ağustos- 18 Ağustos tarihleri arasında Ahmet Necdet Sezer Kampüsü karşısında bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrenci işleri bürosunda gerçekleştirilecek. Yine özel yetenek sınavı ile öğrenci alan AKÜ Devlet Konservatuvarı'nın yetenek sınavları 16-18 Ağustos tarihleri arasında, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin (GSF) yetenek sınavları ise 17-18 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

AKÜ'nün Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimleri Enstitülerinde lisansüstü eğitim almaya hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtları ise bağlı oldukları enstitülerde yapılmaya devam ediyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!