Aksoy, Kooperatif Başkanlığına yeniden seçildi

Güncelleme Tarihi:

Aksoy, Kooperatif Başkanlığına yeniden seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2018 13:18

Aksoy, Kooperatif Başkanlığına yeniden seçildi

Haberin Devamı

Aytekin KALENDER / RİZE, (DHA) - RİZE Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2018 genel kurulu yapıldı. Seçimli genel kurulda yeniden aday olan mevcut başkan Güven Aksoy 3 yıllığına yeniden başkan seçildi. 

 

Rize Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2018 Olağan Genel Kurul toplantısı, Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde üyelerin katılımı ile yapıldı. Genel kurula, Rize esnaf odaları teşkilatı ve kooperatif üyeleri katıldı. Yapılan program, divanın seçimi ile başladı. Divan başkanlığına Tahsin Bekir Yazıcı seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan Rize Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı  Güven Aksoy, “Türkiye genelinde 7 gruba ayrılan bin Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi arasında 1. grupta ve 1. sınıf olan Rize Esnaf Kefalet Kooperatifinin ulaşmış olduğu başarı; yöneticilerin ve değerli ortaklarının başarısıdır” dedi.

‘BAŞARI GRAFİĞİMİZ HEY YIL DAHADA YÜKSELİYOR’

Aksoy, Kooperatif olarak geniş bir hizmet ağıyla esnaf sanatkarına hizmet verdiklerini vurgulayarak şunları söyledi:

 “Son yıllarda düşük faiz oranıyla esnaf sanatkarını destekleyen TESKOM’a bağlı olan Rize Kooperatifimiz üyeleri ile sağladığı iletişimle Türkiye’nin önde gelen kooperatifleri arasında yerini almıştır. Ülkemizde hizmet veren bine yakın kooperatif ve yedi grup arasında birinci grupta yer alan Kooperatifimiz, yüzde 15 takip oranıyla bu sıralamayı hak etmiştir. Bunda en önemli etken ciddi yönetim ve üyelerin düzgün geri ödemeleriyle sağlamıştır. Başarı grafiğimiz her yıl dahada yükseliyor. Bu başarı grafiğimizi daha iyi noktalara taşımak için gece gündüz yönetimimiz ve Rize esnafımız ile hep beraber istişare halindeyiz”

Program 2018 tahmini bütçesi okunmasıyla devam ederken, yapılacak yatırımlar ile ilgili yetkiler oylanarak kabul edildi. Program sonunda 2017 yılında yapılan değerlendirmeler sonucunda beş kişiye plaket takdimi yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!