Akşehir'de kitap okuma etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Akşehirde kitap okuma etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 15:47

Akşehir'de kitap okuma etkinliği

Haberin Devamı

 Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- AKŞEHİR Belediyesi öncülüğünde sürdürülen 'Akşehir 1 Milyon Kitaba Koşuyor' projesi kapsamında " Ailemle Kitap Okuyorum" başlığı altında kitap okuma etkinliği düzenlendi.
Öğrencilerin aile fertleriyle kaynaşmalarını ve birlikte kitap okumalarını, anne- baba- çocuk ilişkisinde kitap arkadaşlığının önemli bir konuma getirilmesi amacıyla düzenlenen etkinlikte, aileler çocuklarıyla birlikte kitap okudu.
18 bin 134 öğrencinin bulunduğu Akşehir´de  her tür okul ve ikinci sınıftan itibaren her kademede gerçekleştirilen "Ailemle Kitap Okuyorum" etkinliği çerçevesinde tüm veliler okullara davet edilerek çocuklarının bulunduğu sınıflarda bir ders saati boyunca öğrencilerle birlikte okuma etkinliğine katıldı. Etkinliğe velilerin ilgisi yoğun olurken, Akşehir protokolü de bu etkinliğe destek verdi.

Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu ile Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel,  Akşehir Nimetullah Nahcivani İmam Hatip Ortaokulu'na giderek öğrencilerle birlikte kitap okudu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!