Akşehir Belediyesinden, hakim ve savcılara iftar yemeği

Güncelleme Tarihi:

Akşehir Belediyesinden,  hakim ve savcılara iftar yemeği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 10:13

Akşehir Belediyesinden, hakim ve savcılara iftar yemeği

Haberin Devamı

Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)-AKŞEHİR Belediyesi, hakim ve savcılara iftar yemeği verdi.  
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, iftar yemeğini geleneksel hale getirdiklerini belirterek, ''Birlik ve beraberlik içinde iftar gerçekleştirmiş oluyoruz. Cenab-ı mevla buradaki birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Biz biliyoruz ki, birlik beraberliğimiz devam ettiği sürece ülkemizde bize diz çöktüremeyecekler. Allah bizleri Ramazan Bayramını eriştirsin, oruçlar vesilesiyle sofralarımıza bereket, kalplerimize merhamet gönüllerimize huzur nasip etsin” dedi.
AK Parti Konya Milletvekili adayı Orhan Erdem de,  ''Çok hassas ve önemli bir görevi yürüten siz değerli kardeşlerimize de kolaylıklar diliyorum. Yüce Mevla bayramımıza sağlıklı ve sıhhatle ulaştırsın diyorum” dedi.
Akşehir Belediyesi Hıdırlık Sofrası’nda gerçekleşen yemeğe Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Garnizon Komutanı Albay Orkun Turaçlı, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Ağır Ceza Başkanı Mustafa Başarı, Cumhuriyet Başsavcısı Vedat Temel, AK Parti Konya Milletvekili adayı Orhan Erdem, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ile Akşehir adliyesinde görev yapan hakim ve savcılar, adliye personeli ve aileleri katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!