Akşehir Belediyesinden 2500 öğrenciye kırtasiye yardımı

Güncelleme Tarihi:

Akşehir Belediyesinden 2500 öğrenciye kırtasiye yardımı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 14:23

Akşehir Belediyesinden 2500 öğrenciye kırtasiye yardımı

Haberin Devamı

Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- AKŞEHİR Belediyesi, yeni eğitim yılının başlaması nedeniyle 2500 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. 
İköğretim Haftası etkinlikleri nedeniyle Nihat Dayanık İlkokulu’ndaki törenin ardından Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Mili Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu’na sembolik olarak çanta ve kırtasiye setlerini teslim etti.
Nihat Dayanık İlkokulu’ndaki İlköğretim Haftası etkinliklerine Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Garnizon Komutanı Orkun Turaçlı,  Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve protokol üyeleri katıldı.
Akşehir Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullara yapılan 2500 çanta ve kırtasiye seti kapsamında  ilk ve ortaokullara verilen çanta ve kırtasiye setleri,Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu’na sembolik olarak teslim edildi.   Başkan Akkaya “2018-2019 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Bizleri 2023, 2053, 2071 hedeflerine götürecek olan gençlerimizi yetiştirme noktasında inşallah verimli bir eğitim öğretim yılı olmasını diliyorum. Akşehir Belediyesi olarak her eğitim öğretim açılışında bir kırtasiye ve çanta yardım programı yapıyoruz. Bu yıl 2 bin 500 öğrencimize kırtasiye ve çanta yardımı yaptık. 34 okulumuza geçen hafta itibari ile bu kırtasiye yardımları çantaları içerisinde ulaştırıldı. Bu çanta içerisinde 15 kalem kırtasiye malzemesi hazırlandı. Okul Müdürlüklerimizin ve Mili Eğitim camiamızla öğrencilerimizi tespit ederek plan çerçevesince geçen hafta okullarına ulaştırıldı. Nihat Dayanık İlkokulu’muzda bu tören vesilesi ile sembolik olarak 150 öğrencimize Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Köseoğlu Beye bu çantaları takdim etmiş olduk. Ayrıca yine ihtiyaç sahibi ailelerimiz için değerlendirmelerimizi yaparak okul formaları noktasında da desteklerimizi sürdürüyoruz. Bizlerinde çocuklarımızın eğitimi noktasında bir nebze katkımız olsun istedik. Bu eğitim öğretim yılının tekrar hayırlı uğurlu olmasını, Akşehir’imiz için geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi çok başarılı geçmesini, hatta geçtiğimiz başarılara göre daha da üstün başarılar yakalamamıza vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!