Aksaray Belediye Başkanına, Kırşehir Gazilerinden teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Aksaray Belediye Başkanına, Kırşehir Gazilerinden teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 15:04

Aksaray Belediye Başkanına, Kırşehir Gazilerinden teşekkür

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY,(DHA)- Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ öncülüğünde Aksaray’a gelen Kırşehir Muharip Gaziler Dernek Başkanı Kemal Parlak ve beraberinde gaziler, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.
Aksaray’ın tarihi ve doğal güzelliklerini ziyaret etmek üzere kente gelen Kırşehir Muharip Gaziler Dernek Başkanı Kemal Parlak ile beraberindeki gaziler, 2. Kitap Fuarı alanında Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile görüştü. Gaziler, Aksaray’da yapılan hizmetlerin göz doldurduğunu ve şehri her anlamda gelişmiş bulduklarını söyledi.   
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,  “Öncelikle vatanımızın birlik ve beraberliği için canını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimiz bizim için her zaman önceliklidir. Çünkü sizlerde bu vatan için mücadele ettiniz. Siz olmasaydınız bizler olamazdık. Bütün bu faaliyetleri başlatamazdık. Hizmetlerimizi yerine getiremezdik. Bizlere vatan ve millet sevgisi aşılıyorsunuz. O yüzden sizler için ne yapsak azdır. O yüzden sizlerin yanında olmak ve destek olmak bizim birinci görevlerimiz arasındadır” dedi. 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!