Akmetal Asansör'e TSE'den güvenlik belgesi

Güncelleme Tarihi:

Akmetal Asansöre TSEden güvenlik belgesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 14:32

Akmetal Asansör'e TSE'den güvenlik belgesi

Haberin Devamı

 

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Akmetal Asansör, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen TS EN 81-20 Asansörlerin Yapım ve Kurulumu İçin Güvenlik Kuralları Belgesini bölgede alan ilk firma oldu.
Avrupa Birliği Uyum Yasaları kapsamında asansör imalatlarında şart koşulan güvenlik önlemlerini sağlayan Akdeniz Bölgesi'nin ilk, Türkiye'nin ise ikinci firması olan Akmetal Asansör firmasının belge töreni, Best Western Khan Otel'de gerçekleşti. TS EN 81-20 Asansörlerin Yapım ve Kurulumu İçin Güvenlik Kuralları Belgesi, Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ve TSE Akdeniz Bölge Koordinatörü Hüseyin Özdamar tarafından şirket müdürü Mustafa Yayla'ya takdim edildi.
Törende firma yetkililerini tebrik eden Ali Bahar, teknoloji ve bilimin artık stratejileri de yaşayan bir hale döndüğüne dikkat çekerek, “Akıl teri mukaddes ama alın terinin daha önde olduğu bir dünya yaşıyoruz. Örneğin bu alınan belge sadece kendi halinde bırakılırsa iki sene sonra bir başka belgeyle bu firmamız yüzleşmek zorunda kalacak. Duvara astığınız o belgenin de yaşaması gerekiyor. Eğer o belge yaşamazsa, o belgenin inovasyonu gerçekleşmezse artık o da geçerliliğini yitiriyor. Bizim firmalarımız yerinde durmaması gereken firmalardır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!